Shërbime

Cili është hapi juaj i ardhshëm?

Kush jemi ne?

Shtrirja

Lajm

SECURICOM CONTRIBUTES!

SECURICOM CONTRIBUTES! 10.08.2016 Zonja dhe zotërinj, SECURICOM, në bashkërendim me Komunën e Gazi Babës Qendra për Menaxhimin e Krizave, u bashkua në mënyrë bujare me aksionin humanitar për të ndihmuar qytetarët nga zonat e prekura … nga stuhia. Ka pasur paketa të ujit të dhuruar, ushqime të konservuara, higjiena dhe dezinfektues, si dhe ndihma të […]

DONACIONI PËR KLINIK TË UNIVERSITETIT PËR SËMUNDJET E FËMIJËVE

DONACIONI PËR KLINIK TË UNIVERSITETIT PËR SËMUNDJET E FËMIJËVE 27.04.2016 Të dashur miq, klientë dhe bashkëpunëtorë, me kënaqësi të madhe dëshirojmë t’ju informojmë për zhvillimet e fundit ku SECURICOM vepron si një kompani me përgjegjësi shoqërore. SECURICOM, si anëtar … Shoqata maqedonase-austriake të Biznesit (MABA), së bashku me anëtarët e tjerë vendosi të bëjë një […]

VIENNA BAL 2016

VIENNA BAL 2016 29.03.2016 Të nderuar klientë, bashkëpunëtorë dhe miq, tradicionalisht këtë vit më 19 mars 2016 në Hotel Aleksandar Palace u mbajt manifestimi më prestigjioz kulturor dhe artistik “Ball Vjenez” … organizuar nga Shoqata për Bashkëpunim Kulturor “Johan Strauss” dhe nën kujdesin e Ambasadës së Austrisë në Maqedoni. SECURICOM, si vitet e kaluara, mbështet […]

PUNA JONË

Suksese

Vizita
200000
Letra kredenciale
4
Konsumatorët
110
Çmime dhe njohje
4

Rr. Nikola Kljusev No. 6 1000 Skopje, R.Macedonia
+389 (2) 3 29 75 20;