НОВОСТИ

Оглас за вработување – хигиеничарки и хигиеничари

Posted on

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови: – Основно образование или ССС – Со или без работно искуство   Опис на работното место: Работникот за одржување на хигиена е одговорен за чистотата во објектот извршувајќи разни задолженија од областа на хигиената согласно интерните компаниски процедури и стандарди.   Испратете ја Вашата лична биографија-CV на […]

НОВОСТИ

Оглас за вработување – работници за физичко обезбедување

Posted on

SECURICOM има потреба од РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови: – Лиценца за физичко обезбедување – Со или без работно искуство   Опис на работното место: Работникот за физичко обезбедување е одговорен за обезбедувањето на објектите, извршувајќи разни задолженија од областа на физичкото обезбедување согласно интерните компаниски процедури и […]

НОВОСТИ

SECURICOM ПРИДОНЕСУВА!

Posted on

SECURICOM ПРИДОНЕСУВА! 10.08.2016 Почитувани, Компанијата SECURICOM во координација со Центарот за управување со кризи при Општината Гази Баба несебично се приклучи во хуманитарната акција за помош на граѓаните од подрачјата погодени… Read More

НОВОСТИ

ДОНАЦИЈА ЗА УНИВЕРЗИТЕТСКАТА КЛИНИКА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

Posted on

ДОНАЦИЈА ЗА УНИВЕРЗИТЕТСКАТА КЛИНИКА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ 27.04.2016 Драги пријатели, клиенти и соработници, со особено задоволство би сакале да Ве информираме за најновите случувања каде SECURICOM дејствува како општествено одговорна компанија. SECURICOM, како член… Read More

НОВОСТИ

ВИЕНСКИ БАЛ 2016

Posted on

ВИЕНСКИ БАЛ 2016 29.03.2016 Почитувани клиенти, соработници и пријатели, традиционално и оваа година на 19.03.2016 во Хотел Александар Палас се одржа врвната културно-уметничка манифестација „Виенски бал“… Read More

НОВОСТИ

АВСТРИСКО МАКЕДОНСКИ ДЕНОВИ

Posted on

АВСТРИСКО МАКЕДОНСКИ ДЕНОВИ 12.01.2016 Почитувани, SECURICOM како компанија која се грижи за продлабочување на македонско – австриското пријателство, како и за поттикнување на успешна соработка меѓу двете држави со огромно задоволство… Read More

НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Posted on

ИЗВЕСТУВАЊЕ 17.12.2015 Почитувани, со големо задоволство би сакале да Ве известиме за најновите промени во рамките на нашето претпријатие. Официјално Ве информираме дека на местото на поранешниот управител Дејан Гештаковски,… Read More

НОВОСТИ

ОКТОБЕРФЕСТ 2015

Posted on

ОКТОБЕРФЕСТ 2015 21.10.2015 Почитувани клиенти, соработници и пријатели, ни претставува голема чест што можеме да Ве известиме дека SECURICOM оваа година покрај многубројните имиња на реномирани компании во Македонија, се појави… Read More

НОВОСТИ

ЈУБИЛЕЕН РОДЕНДЕН НА Г-ДИН ГАМПЕР

Posted on

ЈУБИЛЕЕН РОДЕНДЕН НА Г-ДИН ГАМПЕР 21.09.2015 Почитувани клиенти, соработници и вработени, На наше големо задоволство, преку нашиот веб сајт сакаме да ја споделиме нашата радост, поточно, да споделиме неколку фотографии кои пренесуваат дел од изненадувањето – роденденската… Read More

НОВОСТИ

ВИЕНСКИ БАЛ 2015

Posted on

ВИЕНСКИ БАЛ 2015 02.04.2015 Почитувани дами и господа, Чест и задоволство ни е да Ве известиме, дека СЕКЈУРИКОМ ГРУП, традиционално и оваа 2015 година, беше дел од Виенскиот бал. Овој свечен настан по 16-ти пат се одржа на 21.03.2015… Read More