НОВОСТИ

Оглас за вработување – хигиеничарки и хигиеничари

Posted on

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови: – Основно образование или ССС – Со или без работно искуство   Опис на работното место: Работникот за одржување на хигиена е одговорен за чистотата во објектот извршувајќи разни задолженија од областа на хигиената согласно интерните компаниски процедури и стандарди.   Испратете ја Вашата лична биографија-CV на […]

НОВОСТИ

Оглас за вработување – работници за физичко обезбедување

Posted on

SECURICOM има потреба од РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ. Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови: – Лиценца за физичко обезбедување – Со или без работно искуство   Опис на работното место: Работникот за физичко обезбедување е одговорен за обезбедувањето на објектите, извршувајќи разни задолженија од областа на физичкото обезбедување согласно интерните компаниски процедури и […]

Uncategorized

Избегнете ги секојдневните обврски околу домот со инвестирање во услуги од професионална компанија

Posted on

Избегнете ги секојдневните обврски околу домот со инвестирање во услуги од професионална компанија 27.02.2018 Одржувањето и чистењето на домот на многумина од нас ни претставува дополнителна обврска помеѓу големиот број кои ги имаме во текот на неделата. Колку и некогаш да сакаме да посветиме повеќе… Read More

Uncategorized

Како најдобро да го заштитите вашиот дом или деловен простор

Posted on

Како најдобро да го заштитите вашиот дом или деловен простор 15.02.2018 Во денешно време се јавува сѐ поголема потреба од обезбедување на домот, работното место, личното и семејно обезбедување, кои стануваат неопходен предуслов за мирен и спокоен живот заштитен од… Read More

Uncategorized

Центар за итни настани – достапен 24/7 за брза интервенција

Posted on

Центар за итни настани – достапен 24/7 за брза интервенција 24.01.2018 Секјуриком групацијата е препознатлива по иновативните пакети на услуги за безбеден, чист и функционален простор за деловно работење и живеење. Тие неодамна го отворија Центарот за итни настани кој… Read More

Uncategorized

Хуманитарна акција во ЈУЗ Клиника за Детски Болести

Posted on

Хуманитарна акција во ЈУЗ Клиника за Детски Болести 27.12.2017 Во текот на изминатите две недели групацијата “Секјуриком”, како долгогодишен поддржувач на Клиниката за детски болести Скопје, се вклучи во уште една хуманитарна акција. Од “Секјуриком” одлучија оваа… Read More

Uncategorized

Securicom со нова услуга – отворен Центарот за итни настани

Posted on

Securicom со нова услуга – отворен Центарот за итни настани 06.12.2017 Securicom групацијата е препознатлива по иновативните пакети на услуги за безбеден, чист и функционален простор за деловно работење и живеење. Свесни за тоа дека понекогаш се случуваат непредвидени ситуации и дефекти… Read More

НОВОСТИ

SECURICOM ПРИДОНЕСУВА!

Posted on

SECURICOM ПРИДОНЕСУВА! 10.08.2016 Почитувани, Компанијата SECURICOM во координација со Центарот за управување со кризи при Општината Гази Баба несебично се приклучи во хуманитарната акција за помош на граѓаните од подрачјата погодени… Read More

НОВОСТИ

ДОНАЦИЈА ЗА УНИВЕРЗИТЕТСКАТА КЛИНИКА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

Posted on

ДОНАЦИЈА ЗА УНИВЕРЗИТЕТСКАТА КЛИНИКА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ 27.04.2016 Драги пријатели, клиенти и соработници, со особено задоволство би сакале да Ве информираме за најновите случувања каде SECURICOM дејствува како општествено одговорна компанија. SECURICOM, како член… Read More

НОВОСТИ

ВИЕНСКИ БАЛ 2016

Posted on

ВИЕНСКИ БАЛ 2016 29.03.2016 Почитувани клиенти, соработници и пријатели, традиционално и оваа година на 19.03.2016 во Хотел Александар Палас се одржа врвната културно-уметничка манифестација „Виенски бал“… Read More