ЈУБИЛЕЕН РОДЕНДЕН НА Г-ДИН ГАМПЕР

21.09.2015

Почитувани клиенти, соработници и вработени,

На наше големо задоволство, преку нашиот веб сајт сакаме да ја споделиме нашата радост, поточно, да споделиме неколку фотографии кои пренесуваат дел од изненадувањето - роденденската...

забава која беше организирана по повод големиот јубилеeн  роденден на основачот и сопственик на СЕКЈУРИКОМ во Македонија, г-динот Волфганг Гампер.

На малата прослава која се одржа во еден од скопските ресторани, чест и задовлство да присуствуваат имаа вработените во дирекцијата на компанијата и супервајзерите.

За жал поради големата бројка на наши вработени оваа наша радост , не бевме во можност да ја споделиме со сите, но се надеваме дека за следниот значаен јубилеј на конпанијата ќе можеме да ги удостоиме и останатите наши вработени, соработници и клиенти и заеднички да прославуваме.

Тимот на СЕКЈУРИКОМ.