НОВОСТИ

Оглас за вработување – хигиеничарки и хигиеничари

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови:
– Основно образование или ССС
– Со или без работно искуство

 

Опис на работното место:
Работникот за одржување на хигиена е одговорен за чистотата во објектот извршувајќи разни задолженија од областа на хигиената согласно интерните компаниски процедури и стандарди.

 

Испратете ја Вашата лична биографија-CV на нашата e-mail адреса contact@securicom.com.mk најдоцна до 27.04.2018 година, а на апликацијата задолжително наведете ја следнава назнака „Оглас за Хигиена“.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *