НОВОСТИ

Оглас за вработување – работници за физичко обезбедување

SECURICOM има потреба од РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ.

Кандидатите потребно е да ги исполнуваат следниве услови:
– Лиценца за физичко обезбедување
– Со или без работно искуство

 

Опис на работното место:
Работникот за физичко обезбедување е одговорен за обезбедувањето на објектите, извршувајќи разни задолженија од областа на физичкото обезбедување согласно интерните компаниски процедури и стандарди.

 

Испратете ја Вашата лична биографија-CV на нашата e-mail адреса contact@securicom.com.mk најдоцна до 27.04.2018 година, а на апликацијата задолжително наведете ја следнава назнака „Оглас за Физичко обезбедување“.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *