Новости

Оглас за вработување

13.04.2018

SECURICOM има потреба од хигиеничарки и хигиеничари...

Оглас за вработување

13.04.2018

SECURICOM има потреба од работници за физичко обезбедување...

Избегнете ги секојдневните обврски околу домот со инвестирање во услуги од професионална компанија

27.02.2018

Одржувањето и чистењето на домот на многумина од нас ни претставува дополнителна обврска помеѓу големиот број кои ги имаме во текот на неделата. Колку и некогаш да сакаме да посветиме повеќе...

Како најдобро да го заштитите вашиот дом или деловен простор

15.02.2018

Во денешно време се јавува сѐ поголема потреба од обезбедување на домот, работното место, личното и семејно обезбедување, кои стануваат неопходен предуслов за мирен и спокоен живот заштитен од...

Центар за итни настани – достапен 24/7 за брза интервенција

24.01.2018

Секјуриком групацијата е препознатлива по иновативните пакети на услуги за безбеден, чист и функционален простор за деловно работење и живеење. Тие неодамна го отворија Центарот за итни настани кој...

Хуманитарна акција на “Секјуриком” во ЈУЗ Клиника за Детски Болести

27.12.2017

Во текот на изминатите две недели групацијата “Секјуриком”, како долгогодишен поддржувач на Клиниката за детски болести Скопје, се вклучи во уште една хуманитарна акција. Од “Секјуриком” одлучија оваа...

Securicom со нова услуга – отворен Центарот за итни настани

06.12.2017

Securicom групацијата е препознатлива по иновативните пакети на услуги за безбеден, чист и функционален простор за деловно работење и живеење. Свесни за тоа дека понекогаш се случуваат непредвидени ситуации и дефекти...

SECURICOM ПРИДОНЕСУВА!

10.08.2016

Почитувани,

Компанијата SECURICOM во координација со Центарот за управување со кризи при Општината Гази Баба несебично се приклучи во хуманитарната акција за помош на граѓаните од подрачјата погодени...

ДОНАЦИЈА ЗА УНИВЕРЗИТЕТСКАТА КЛИНИКА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ

27.04.2016

Драги пријатели, клиенти и соработници,

со особено задоволство би сакале да Ве информираме за најновите случувања каде SECURICOM дејствува како општествено одговорна компанија. SECURICOM, како член…

ВИЕНСКИ БАЛ 2016

29.03.2016

Почитувани клиенти, соработници и пријатели,
традиционално и оваа година на 19.03.2016 во Хотел Александар Палас се одржа врвната културно-уметничка манифестација „Виенски бал“…

АВСТРИСКО МАКЕДОНСКИ ДЕНОВИ

12.01.2016

Почитувани,

SECURICOM како компанија која се грижи за продлабочување на македонско – австриското пријателство, како и за поттикнување на успешна соработка меѓу двете држави со огромно задоволство...

ИЗВЕСТУВАЊЕ

17.12.2015

Почитувани,

со големо задоволство би сакале да Ве известиме за најновите промени во рамките на нашето претпријатие. Официјално Ве информираме дека на местото на поранешниот управител Дејан Гештаковски,...

ОКТОБЕРФЕСТ 2015

21.10.2015

Почитувани клиенти, соработници и пријатели,

ни претставува голема чест што можеме да Ве известиме дека SECURICOM оваа година покрај многубројните имиња на реномирани компании во Македонија, се појави…

ЈУБИЛЕЕН РОДЕНДЕН НА Г-ДИН ГАМПЕР

21.09.2015

Почитувани клиенти, соработници и вработени,

На наше големо задоволство, преку нашиот веб сајт сакаме да ја споделиме нашата радост, поточно, да споделиме неколку фотографии кои пренесуваат дел од изненадувањето - роденденската...

ВИЕНСКИ БАЛ 2015

02.04.2015

Почитувани дами и господа,

Чест и задоволство ни е да Ве известиме, дека СЕКЈУРИКОМ ГРУП, традиционално и оваа 2015 година, беше дел од Виенскиот бал.

Овој свечен настан по 16-ти пат се одржа на 21.03.2015...

ИЗВЕСТУВАЊЕ

18.02.2015

Почитувани,

Имаме чест и задоволство официјално да Ве известиме дека од 01 Март 2015 година г-ѓа Елида Трајковска ќе започне со извршување на функцијата Директор на секторот хигиена во СЕКЈУРИКОМ ГРУП...