Услуги

Кој е вашиот следен чекор?

Кои сме ние?

Распространетост

НОВОСТИ

Избегнете ги секојдневните обврски околу домот со инвестирање во услуги од професионална компанија

Избегнете ги секојдневните обврски околу домот со инвестирање во услуги од професионална компанија 27.02.2018 Одржувањето и чистењето на домот на многумина од нас ни претставува дополнителна обврска помеѓу големиот број кои ги имаме во текот на неделата. Колку и некогаш да сакаме да посветиме повеќе… внимание, немаме доволно време заради динамичното секојдневие и брзото темпо […]

Како најдобро да го заштитите вашиот дом или деловен простор

Како најдобро да го заштитите вашиот дом или деловен простор 15.02.2018 Во денешно време се јавува сѐ поголема потреба од обезбедување на домот, работното место, личното и семејно обезбедување, кои стануваат неопходен предуслов за мирен и спокоен живот заштитен од… надворешни и внатрешни опасности. Најдоброто решение е инвестирање во професионални услуги од соодветен сервис кои […]

Центар за итни настани – достапен 24/7 за брза интервенција

Центар за итни настани – достапен 24/7 за брза интервенција 24.01.2018 Секјуриком групацијата е препознатлива по иновативните пакети на услуги за безбеден, чист и функционален простор за деловно работење и живеење. Тие неодамна го отворија Центарот за итни настани кој… функционира 24/7 и нуди брза интервенција во случај на итни и непредвидени ситуации. Досега од […]

НАША РАБОТА

Успеси

Посети
200000
Сертификати
4
Клиенти
110
Награди и признанија
4

Ул. Никола Кљусев Бр. 6 1000 Скопје, Р.Македонија
+389 (2) 3 29 75 20;